AFTER SKATE

How ’bout those knits? – 5 stickade plagg för vintern

Vintern äro inpå oss ända in på bara skinnet. Ty även vintrarna numer mest består av kalla vindar och en del isregn i 45 graders vinkel är det fortfarande av essens att pälsa på sig då vi alla vet att den där michelinformade dunjackan knappast kommer bepryda din torso i vinter heller. Vi har valt ut fem stycken stickade överdelar som kommer få dig att härda ut under vintermånaderna. Våga vägra The Ugly Christmas Sweater!

Our Legacy – Regular Roundneck

3465_cf26b7161b-ourlegacy_10-659-rtail-standard

Our Legacys basplagg hör till våra favoriter på marknaden. Briljant enkelhet fylld av skrytiga italienska trådar. 30 % alpacka och en skvätt polyamid bara för den goda sakens skull. Matcha vädertonerna med deras spotted grey.
Our Legacy

Norse Projects – Ralf Moulinex Rib

13784_5244fb3d7d-n45-02310957-10-big

Ribbed for your pleasure! Norse Projects Ralf Moulinex Rib har en ull och bomullsblandning jämnt fördelad och ribbstickad i sann Samuel Fröler-anda. Du behöver inte vara hjärnkirurg eller skärgårdsdoktor för att lista ut att denna håller dig lika varm som grann i alla situationer.
Norse Projects

Carhartt WIP – Anglistic Sweater

8908612468766

Carhartts fundamentala Anglistic sweater har raglanärmar och en blandning av ull, bomull och acryl i dess tätmaskade tröja som naturligtvis bör vara i deras Damson heater-ton för ultimat julkänsla.
Carhartt WIP

Pendleton – The original Westerley

pendleton-the-original-westerley-af689-63897-tan-the-dude-abidespensivedude

Pendletons Westerly cardigan introducerades redan 1972 och fick ett otroligt återgenomslag genom Jeff Bridges karaktär “The Dude” i bröderna Cohens mästerliga “The Big Lebowski” från 1998. Pendleton tar traditionen vidare och har återskapat denna ikoniska pjäs i full originalversion och vi får bara anta att “The dude abides”.
C-Store

COS – Silk and wool jumper

0303183001_0_0

Ibland krävs det så lite. En skvätt silke, en nypa ull och vips! Så har du en delikat varmrätt under jackan utan några som helst krångligheter.
COS

DCAfterSkatebanner
Asket_banner
Webshop_Eyes