AFTER SKATE

After Skate Radio – Björn “Bjerten” Holmenäs

Skärmavbild 2015-06-28 kl. 00.47.34

 

Björn Holmenäs pratar öppenhjärtligt om gamla tider i Trollhättan, Junkyards framgång, Sweet och nystartade Sour Skateboards. Inspelad på Gothia Towers i Göteborg under Skate på Liseberg i Juni 2015.

 Skärmavbild 2015-06-28 kl. 00.37.40

After Skate Radio – Ebbot Lundberg

malmen

I avsnitt 11 av After Skate Radio möter vi ingen mindre än Ebbot Lundberg. Avsnittet spelades in live på scen, på Scandic Malmen i Stockholm. Du kan lyssna på avsnittet i iTunes, Podcast-appen eller på vår Podomatic.

Skärmavbild 2015-03-20 kl. 19.19.06

 

After Skate Radio Live med Ebbot Lundberg på Scandic Malmen

ebbot (kopia)

Du har väl inte missat att After Skate Radio är tillbaka med ett nytt format. I premiären har vi äran att få sitta ned med en av våra stora musikhjältar, Ebbot Lundberg. Det bästa är att du kan vara på plats att lyssna. Vi kommer spela in live på scenen i Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen i Stockholm. Vi kommer vara på plats från klockan 18.00 och spela lite musik och stämning innan vi drar i gång sändningen. Så kom till Scandic Malmen klockan 18.00 i kväll (lördag) och ta något att dricka och lyssna på vad Ebbot Lundberg har att säga om sin skateboardåkning, musiken och mycket mer.

Vi syns på Scandic Malmen i kväll!

(Foto: Sveriges Radio)

DCAfterSkatebanner

After Skate Radio får ett nytt format och en celeber premiärgäst

ebbot2

After Skate Radio är äntligen tillbaka. Denna gång i ett nytt format. Vi kommer som vanligt göra program med intressanta och spännande gäster som är på ett eller annat sätt kopplade till skateboardkulturen och dessa kommer finnas i podcastformat för er njutning. Den stora nyheten är att vi kommer nu en gång i månaden göra After Skate Radio live på på de fina estraderna. En lördag i månaden kommer vi hädanefter sitta på i Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen på Södermalm i Stockholm med en gäst. Detta innebär att ni kommer kunna lyssna och delta när det händer på plats och samtidigt kunna avnjuta något trevligt att dricka eller gott att äta.

Premiärgäst

I denna nypremiär av After Skate Radio har vi den stora glädjen att presentera ingen mindre än Ebbot Lundberg som gäst. Få i Sverige kan ha undgått Ebbot Lundbergs namn och musik, men vad kanske inte alla vet är att Ebbot i grund och botten är skateboardåkare sedan många år och har varit delaktig av den svenska skateboardscenen sedan sedan dess begynnelse. Vi kommer prata musik, karriär och framför allt höra Ebbot själv berätta om hur det kom sig att han började åka skateboard och hur det har påverkat honom och hans musik och vice versa.

After Skate Radio’s första sändning på Scandic Malmen kommer äga rum lördagen den 28.e februari klockan 18.00 och vi hoppas att ni kommer dit och och deltar, lyssnar och kanske avnjuter en kall öl eller dryck av preferens. Det kommer även bjudas på DJ-set både före och efter sändning. Vi kommer självklart lägga ut programmet på iTunes och på afterskate.se.

Vi syns på Scandic Malmen på lördag den 28/2 klockan 18.00!

I After Skate Radio i kväll

IMG_7388

I After Skate Radio i kväll klockan 19.00 har vi inte bara försökt skaffa tillräckligt bra ljudutrustning för att alla ni miljontals fans där ute i världen skall kuna höra. Vi har även förskaffat en tillräckligt bra gäst för att ni skall vilja lyssna, Nicke Svensson kommer till After Skate Radio-soffan med en gedigen bakgrund som sträcker sig längre än Giftormens slingrande kropp. Vi hoppas ni ser fram emot detta efterlängtade avsnitt lika mycket som vi gör. Lyssnar LIVE gör ni som alltid på http://afterskate.com/after-skate-radio/.

 Bågar, bärs och brädor!

giftorm

Webshop_Eyes
Asket_banner